Carina Ödebrink

Regionråd i Region Jönköpings län, från Vaggeryd

Jag är utbildad förskollärare, född och uppvuxen i Göteborg, och har alltid haft ett stort samhällsintresse men det var egentligen först när jag själv fick barn som jag engagerade mig politiskt. Det var också en väg in i samhället som nyinflyttade till Vaggeryd. Jag kände det var viktigt att både ta ansvar för och påverka samhällsutvecklingen, det går inte bara att stå vid sidan om och tycka.

Mitt politiska intresse och engagemang har inneburit att jag sedan 2013 fått förtroendet att vara distriktsordförande för Socialdemokraterna i Jönköpings län. Jag är regionråd och 2:e vice ordförande i regionstyrelsen i Region Jönköpings län.

Att tillsammans med mina partikamrater få jobba för att göra sjukvården bättre, skapa förutsättningar för ett rikt kulturliv och att länet blir attraktivt för människor, företag och föreningsliv genom att utveckla infrastruktur och kollektivtrafik är en stor förmån och fantastiskt roligt och viktigt. För att människor ska känna verklig frihet behöver vi känna tillit till varandra och till samhället. 

Du kan nå Carina på 070-217 60 76 eller via carina.odebrink@rjl.se

Pressbilder

facebook Twitter Email